Rólam

Palatinus Tünde vagyok, az érett női korosztály Fitness Nagykövete.

Ezt a címet annak köszönhetem, hogy már a múlt évszázadtól kezdve, a fitness megjelenésének kezdete óta ezen a területen tevékenykedem.
Nyíltan felvállalom a koromat, mert büszke vagyok arra, hogy 50 évesen is aktív, sportos és egészséges életet élek.

 

Hogyan és mivel töltöttem az elmúlt huszonévet?

Rendszeres sporttal, egészséges táplálkozással, versenyzéssel, versenyzőfelkészítéssel, versenyszervezéssel, szakmai képzésekkel.
1993 óta dolgozom a fitness területén, a létező összes munkakörbe belekóstoltam. A felsőfokú, állami szintű szakedzői diplomám mellett csoportos óraadói végzettséget, rekreációs továbbképzést szereztem meg, és a tudásomat folyamatosan bővítem.

 

Tanítottam OKJ-s végzettséget adó iskolában szaktanárként, évekig vezettem edzőtermet.

A Peak német táplálék kiegészítő cég szakmai tanácsadója voltam évekig, az online szaktanácsadás mellett számtalan átalakító programot vittünk sikerre.

Több szövetségnél nemzeti és nemzetközi bírói vizsgát tettem, és bíráskodom a versenyeken fitness és testépítés kategóriákban.
A versenyzői csapatom a Palatinus Team színeiben versenyeznek, számtalan hazai és nemzetközi sikereket értünk el.

 

Az egyik legnagyobb büszkeségem a Fitness Modell Anyuka verseny megvalósítása, ami hatalmas nagy sikernek örvend az első pillanattól kezdve. 2016 tavaszától egy évben két alkalommal állhatnak színpadra a sportos Édesanyák, bebizonyítva azt, hogy család mellett is lehet fitten, sportosan élni. Erről részletesebben itt olvashatsz »

 

A napjaim nagy részét azonban a személyi edzések teszik ki, de a szabadidőmben is többnyire olyan tevékenységekkel foglalkozom, amelyek a fitnesshez és az egészséges életmódhoz kötődnek.

 

Talán nem kell bizonygatnom, hogy a fitness számomra nem szalmalángú fellángolás, hanem VALÓBAN ÉLETMÓD, hivatás és HITVALLÁS!

 

Ezzel szeretnék utat és hiteles példát mutatni azoknak a Nőknek, akik a 35 év feletti korosztályba tartoznak, és szeretnének fittebben, sportosabban, egészségesebben élni.

 

Én magam is megtapasztaltam, hogy az életkor haladtával más edzés, más étrend és más életforma szükséges a sikeres alakformáláshoz, mint a huszonéveseknek.

 

Szeretném átadni azt a szakmai és gyakorlati tapasztalatot, amit az elmúlt évtizedekben összegyűjtöttem, ezzel segíteni azokat a Nőket, akik velem együtt azt vallják, hogy SOSEM késő életmódot változtatni!

 

Hiszem, hogy az egészséges, a fitt életmód hatalom, és ez nem csak a fiatal korosztály kiváltsága!

Gyere, és tarts velem!

A 10 éves versenyzésem fontosabb eredményei:

 • 2005 Trofeo due Torrei – olasz nagydíj; fitness kategória 1. helyezés
 • 2002 WFF Világbajnokság Aerobic-Athletic kategória 1. helyezés
 • 2002 IFBB Fitness EB 2. helyezés
 • 2002 IFBB Magyar Bajnokság 1. helyezés
 • 2001 IFBB Fitness VB 5. helyezés
 • 2001 IFBB Fitness MB 1. helyezés
 • 2001 Fitness Pont Kupa 1. helyezés
 • 2000 IFBB Fitness VB 7. hely
 • 2000 IFBB Fitness MB 1. helyezés
 • 1999 Osztrák Nagydíj 1. helyezés
 • 1999 IFBB Fitness EB 2. helyezés
 • 1999 IFBB Fitness Magyar Bajnok 1. helyezés
 • 1998 IFBB Pro Cseh Grand Prix 9. hely
 • 1998 IFBB Pro Francia Grand Prix 8. hely
 • 1997 IFBB Pro Dán Grand Prix 7. helyezés
 • 1997 IFBB Fitness EB 1. helyezés
 • 1997 IFBB Fitness Magyar Bajnokság 1. helyezés
 • California Fitness 11. helyezés
 • 1995 California Fitness (alakforduló 1. helyezés) 5. helyezés

Rólam mondták

“Közel 6 éve ismerem Tündit, anno a választásom egyik fő szempontja az volt, hogy olyan szakemberrel dolgozzak együtt, aki maximálisan hiteles mind külső, mind belső értékek alapján. Azt gondolom nagyon fontos ebben a szakmában a megbízhatóság, a bizalom, hiszen az egyik legfontosabb dolgot adjuk a “kezei közé”, önmagunkat!
Irigylésre méltó az az elhivatottság az a profizmus, amivel ő rendelkezik. Személy szerint nem tudok olyan példát, hogy ne a maximális szakmai, emberi segítséget kaptam volna Tőle, amiben mindig igaza is volt-van. Tündi egy olyan csodálatos személyiség, akiben ennyi év után is megvan a szakma és mások iránti alázat, korrektség, egyenesség! Nem utolsó sorban pedig mindig bomba formában van!
Én hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Őt!”

Kala Eszter,

Palatinus Team tag, sportmodell versenyző, egy gyermekes édesanya

“Tünde 2 éve segíti versenyzői utamat. Nagyon örülök, hogy annak idején Őt választottam személyi edzőmmé. Nagycsaládos anyukaként nem egyszerű egy versenyre felkészülni. Az életem pici darabjává vált azáltal, hogy minden akadályon segített túljutni, amik nehezítették az utamat …
Ha látja, hogy gondom van, akkor meghív egy kávéra, és megbeszéljük a problémát, de addig nem enged el, míg helyre nem kerültem. Amíg versenyezni fogok, csakis Ő vezethet!
Imádom a temperamentumát, a humorát, és az el nem fogyó energiáját! Ő inspirált arra, hogy személyi edző legyek. Ízig-vérig profi!”

Ombodi-Holecz Katalin

Palatinus Team tag, Fitness Modell Anyuka II. helyezett, Fitness modell, Sportmodell versenyző, 3 gyermekes édesanya

“Ha néhány szóval kéne jellemeznem Palatinus Tündét, a Hitelesség, Elhivatottság, Következetesség, Profizmus, Alázat, ami eszembe jut! Szakmailag naprakész, szereti a kihívásokat, számára nincs lehetetlen! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, legyen szó edzésről, vagy akár verseny felkészülésről!”

Kovács Margit – Manyusz

Palatinus Team tag, Fitness Modell Anyuka Bajnoknő, Sportmodell Európa Bajnoki II. helyezett, személyi edző, két gyermekes édesanya

“Tündi az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam. Szakmai hitelessége megkérdőjelezhetetlen köszönhetően szaktudásának, versenyzői múltját idéző fizikumának és sportolói hozzáállásának. Mindemellett pszichológus, mentor és coach is egyben, aki mindig tudja, hogy motiváljon és hozza ki vendégeiből a maximumot.”

Pink Dorottya

Palatinus Team tag, Fitness Modell, Fitness Modell Anyuka versenyző, személyi edző, 1 gyermekes édesanya

“Tünde magasan kiemelkedik a fitness világában. Ő nem csak személyi edző, hanem ízig-vérig szakember, aki különleges odafigyeléssel dolgozik »edzettkéivel«: a nulladik lépéstől a bomba formáig kész végig kísérni a folyamatot. Mindemellett pedig nagyszerű ember és gyönyörű nő.”

Semsei Janka

3 gyermekes édesanya