A Fitness Modell Anyuka versenyen 3 kategóriába nevezhetnek a versenyzők

Fitness Modell

Anyuka

versenykiírás

Pro Fitness Modell

Anyuka

versenykiírás

Wellness Modell

Anyuka

versenykiírás

FitnessModell Anyuka

A verseny kizárólag olyan amatőr sportoló anyukáknak szól, akik szeretnének önmaguknak és a környezetüknek bizonyítani.

Minden olyan édesanya, aki még SOSEM állt fitness színpadon, nem hivatalos fitness versenyző, nem szerepelt hivatalos fitness versenyen az első 6 helyezésben, a 2016. tavaszi Fitness Modell Anyuka versenyen az első 6 helyezésben, továbbá a Fitness Modell Anyuka versenyeken nem végzett dobogós helyen.

A különböző tehetségkutató versenyek ebbe értelem szerűen nem tartoznak bele, aki ilyen versenyen indult, azoknak van lehetőségük a Fitness Modell Anyuka versenyen indulni.

A verseny nyílt, szövetségtől független, szabadidős verseny, klubból vagy egyéni indulóként lehet indulni.

Pro FitnessModell Anyuka

A verseny olyan sportoló anyukáknak szól, akik már indultak fitness modell, fitness, vagy sportmodell kategóriában bármely szövetség versenyén hivatalos versenyzőként.

Azon versenyzők indulhatnak ebbe a kategóriában, akik a hétköznapokban édesanyák is egyben, akár a versenyzés előtt, akár a versenyzés ideje alatt – akár több év kihagyással – született gyermekük.

A Pro Fitness Modell Anyuka verseny nyílt, szabadidős verseny, sem leigazolás, sem klubtagság nem szükséges a nevezéshez, klubból vagy egyéni indulóként egyaránt lehet indulni.

Ebben a kategóriában indulhatnak a Fitness Modell Anyuka 2016 tavaszi verseny TOP 6 helyezettje, és az az azóta megrendezett Fitness Modell Anyuka kategória dobogós helyezettjei is.

WellnessModell Anyuka

A verseny kizárólag olyan amatőr sportoló anyukáknak szól, akik szeretnének önmaguknak és a környezetüknek bizonyítani – az indulási feltételek a Fitness Modell Anyuka kategóriában indulókkal megegyezik.
Minden olyan édesanya indulhat, aki még SOSEM állt fitness színpadon, nem hivatalos fitness versenyző, nem szerepelt hivatalos fitness versenyen az első 6 helyezésben, és a 2016 óta a Bodysport Kupán megrendezett Fitness Modell Anyuka versenyen nem ért el első helyezés.

A Wellness Modell Anyuka kategória Bajnoknője a következő versenyszezonban a Fitness Modell Anyuka kategóriában indulhat, hiszen a kategóriák egymásra épülnek, a Fitness Modell Anyuka kategória formai elvárási szintje magasabb, mint a Wellness Modell Anyuka kategóriáé.